Δελτίο Τύπου Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2016

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εμπόρων Βιοτεχνών και Επαγγελματιών Ορεινού Οδικού Άξονα Τρικάλων-Άρτας ανακοινώνει στα μέλη του ότι η Γενική Συνέλευση για τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 15:00 στο Ξενοδοχείο «Αρχοντικό» του κ. Γ. Κρομμύδα στα Στουρναραϊικα Τρικάλων. Η πρόσκληση που ακολουθεί ορίζει τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης ως εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εμπόρων Βιοτεχνών και Επαγγελματιών Ορεινού Οδικού Άξονα Τρικάλων-Άρτας καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 στο Ξενοδοχείο «Αρχοντικό» στα Στουρναραϊικα Τρικάλων με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου.

Αν δεν υπάρχει απαρτία (1/2 των μελών) η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 15:00 στον ίδιο χώρο.

Εάν και κατά τη δεύτερη σύγκληση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία (1/4 των μελών) η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά στον ίδιο χώρο την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 15:00 με οποιοδήποτε αριθμό μελών.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Ζαμπάκας Νικόλαος

Κατηγορία: